Att arrangera Er Konferens, teambuilding, kick off eller personalfest är vårt uppdrag.

Förutom detta har vi mycket uppskattade äventyrsresor på programmet. I första hand för utländska turister som kommer till Sverige. Mer om detta på www.naturguiden.com

Vår målsättning är att erbjuda kunskap och aktiviteter som ger Er fantastiska upplevelser, stärker både grupp och individ och får oss alla att må en smula bättre.

 Vi finns där Ni vill vara

Vårt huvudkontor ligger i Linköping men vi är mobila och genomför våra arrangemang runt om i Östergötland, i de svenska fjällen eller där Ni vill vara.

Naturguiden Svenska Äventyr AB har sedan 1996 arbetat med utomhusarrangemang för i första hand personalgrupper. Verksamheten har gått bra och vi hjälper många olika typer av företag med grupputveckling och äventyrsupplevelser varje år.

Naturguiden har sedan våren 2004 produkter som är kvalitetscertifierade enligt Naturens bästa. Läs mer under länken längre ner.

Sedan våren 2007 har vi även turistresor på programmet. Det startade med långfärdsskridskoåkning för i första hand Holländska gäster men har sedan utökats med en lång rad olika paketresor. Alltid allt inkluderat och alltid med guide.

Via länkarna nedanför får Ni mer information om oss.

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com