teamteoriKonferens och äventyr, kombinerat ger det effektivitet och oförglömliga upplevelser. Att varva konferensen med äventyrsupplevelser eller samarbetsövningar, gärna som relaterar till konferensens tema, ger ett stort mervärde till Er konferens. Det stimulerar inlärningen, fördjupar gemenskapen och ger gruppen gemensamma erfarenheter.

Som konferensarrangör skapar vi en konferens där budskap når ut och där gemenskap och grupper utvecklas. Vi tar hand om hela er konferens från transport, mat, boende, utbildning, aktiviteter till konferenslokal och föreläsare.

Syfte

Vi hjälper Er att ordna en konferens utifrån Ert syfte och där varje del samverkar till att nå det övergripande målet med konferensen.

Vart?

Vi har vår bas i Östergötland men ordnar konferenser över hela landet.
Det är konferensens art och era önskemål som styr var konferensen genomförs.

Läs mer om: konferens i Östergötland >>

konferens i fjällen >>

Aktiviteter och utbildning

I våra aktiviteter har äventyr ett naturligt inslag. Aktiviteter som roar, utmanar och som utvecklar gemenskapen. Aktiviteter som bryter isen och lyfter hela konferensen. En konferens är ofta ett utmärkt tillfälle att arbeta med utveckling av gruppen. Vi har flera olika program där vi väljer och anpassar programmet efter Era syften och där Vi kan erbjuda allt från teambuildingsaktiviteter till föreläsningar. Läs mer om teambuilding och våra aktiviteter.

Boende

Vi kan erbjuda det boende Ni önskar. I egen regi ordnar vi övernattning i kåta, tält, vindskydd eller varför inte snöbivack. Vill Ni övernatta inomhus har vi ett nära samarbete med flera olika anläggningar vilket gör att vi kan erbjuda det boende och konferensmöjligheter som passar just Er. Allt från vandrarhemsstandard till boende i eget rum med toalett och dusch.
Hur vill Ni bo på Er konferens?

Måltider

Måltiden är ett viktigt inslag och en fin samlingspunkt. Vi kan laga mat ute över öppen eld eller ordna trerättersmiddagar i slottsmiljö, allt efter tycke och smak. Hur vill Ni äta på er konferens?

Transport

Vi ordnar hela transporten fram och tillbaka till Er dörr. Buss, flyg, båt eller kanske snöskoter beror helt på vart konferensen går av stapeln.

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com