lyktaBjud på ett äventyrspaket!

För de som inte behöver mer prylar kan vi erbjuda ett äventyrspaket som Ni genomför tillsammans med födelsedagsbarnet.

Syftet med tillställningen är att bjuda födelsedagsbarnet på en oförglömlig upplevelse. Vi på Naturguiden har under flera år hjälpt till att fixa kul och annorlunda födelsedagskalas med aktiviteter av allehanda slag.

Vi erbjuder bland annat följande aktiviteter:

Rimforsarajden

Vi samlas vid Grottsystemet i Trollegater utanför Rimforsa. Ombyte till våra skyddskläder. Uppgiften för födelsedagsbarnet blir sedan att lotsa fram resten av gruppen genom den stora grottan som totalt är 110 meter lång. Lotsen skall dessutom leta upp våra uppgifter som finns utplacerade i grottgångarna. Väl ovan mark skall uppgifterna lösas. Fika med kaffe och bulle. Därefter väntar en orientering på cirka tre kilometer innan gruppen kommer fram till Långsbo. Gruppen skall där, med födelsedagsbarnet i spetsen, fira sig ner för den 18 meter höga klippan.
Pris 600:-/person (inkl moms),
(med middag lagad över öppen eld 750:-/person (inkl moms))

Rimforsarajden med tillägg

Som ovan fast som heldagsaktivitet. Under orienteringen till Långsbo skall födelsedagsbarnet ta sig ut till vår boj mitt i Långsjön där vi placerat ut lunchpaket till hela gruppen. Vi passar sedan på att äta vid strandkanten. Istället för att bryta efter firningen fortsätter orienteringen i ytterligare två kilometer fram till kvällens lägerplats vid en liten sjö. Födelsedagsbarnet gör upp eld och sedan lagar vi tillsammans kvällens middag över öppen eld. (Eventuellt sker övernattning i militärtält, se nedan).
Pris 810:-/person (inkl moms)

Uthyrning av militärtält

Hyr ett militärtält och förlägg hela gruppen. Med kamin i mitten. Ståhöjd vilket innebär att boendet blir tämligen bekvämt.
Pris komplett med ved och liggunderlag 750:-/dygn (inkl moms)

Firningoch klättring

Vi åker till Slattefors utanför Linköping vid kanten av Kinda Kanal (eller annat lämpligt berg) och ger oss upp på den 18 meter höga toppen med utsikt över vida fält. Först en omfattande säkerhetsgenomgång och därefter är det dags att fira sig utför klippan. Födelsedagsbarnet går givetvis först. De andra efter......
Då alla är nere på marken finns möjligheten att testa igen eller varför inte prova på att klättra uppför berget igen.
Pris 350:-/pers (inkl moms)

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com